Thanks ! anda yang ke :

I CARE

17.10.11

COLOURS OF LIFE



asalamualaikum
dear amazing and stunning people!
baru sampai arau semalam
so hari ni mula lah balik tanggungjawab
waktu pejabat tadi aku pergi la HEP
ingat nak faks kan surat untuk minta sponsorship kepada syarikat2 berkenaan
alih alih system down
telefon pun tak boleh guna
pada masa yang sama aku bawak la kek coklat kat staff2 di HEP
hehe memang la habis. siap suruh bawak lagi
adeh keje tak jalan la jugak nampaknye
lepas ni konvo pulak
gossip dengan kak shima n en. mail lekor
entah kali ke berape dah en. mail tanya nama aku
haha

then bila dah penat masuk bilik MPP
sunyi giler takde diorang huhu
walaupun aku selalu geram kat diorang sebab selerakkan bilik mpp sampai aku dah ugut bunuh
tapi bila diorang takde mmg rase giler lar kehilangan
tolong la bg korang ade. bilik selerak pun aku tak kesahhh!! haha tp korang kemas kan la balik yek
si zaid bilik romen
fayyadh si puyod
anis yg kadang2 terlebih panik
fuad si kungfu panda
pija yg politician
fara the sport rec
halim si kening
kak iza yang tengah kelas
kak lia yg empuk haha
faiz yg green
tika arip si belangkas
dayah yg gelak besar gile
hafees ustz rock layan lagu usher
dan qaiyum si ydp paling ganazz layan lagu metal

setakat ni mmg betul2 susah senang dengan diorang


mane ade orang pernah tanye aku aini r u ok n suddenly trus aku nangis kat die mcm baby except kak lia
mane ade orang bagi ceramah pendidikan ya tak masuk akal mcm zaid n puyod buat haha
n mane ade orang lain yang tak reti naik moto tapi bila naik moto dengan aku die rase suke sangat smpai 'huaaaaaaaaaa' except kak iza

macam macam lahh
even ramai yang kecam dan kadang2 maki
kita still sama2
kenapa? sebab kita family
sbb kita bukan kacau hidup orang lain pun
kita cuma nak membantu dan kadang2 as a human,
we do mistakes

n know what? mistakes r good
coz without them, we will never learn

da. sekarang nak buat teks ucapan utk ydp paling ganazz jap utk china nnt. till next time, papai


4 comments:

r_nIeysHz said...

terharu nye ! baik bagi mereka bace ! wee~

nurul aini said...

huhu. yeke??

fy dh said...

gua patah tengkuk!

nurul aini said...

aah la...haha