Thanks ! anda yang ke :

I CARE

25.8.11

SALAM LEBARAN dari kami :D



video

salam lebaran..haha
takde keje sgt dh wei
maaf zahir batin!

SEMPUtttt~ heee

24.8.11

JOM SOQ NR UiTM Perlis



hehe..malam 22hb 8 2011..

en. khairi selaku pegawai NR kitorang dah wat satu event yang bertajuk
JOM SOQ! hehe kitorang serbu rumah2 NR n bagi diorang makanan utk bersahur..

sekitar JOM SOQ :









malam yg meletihkan
tapi pengalaman tak bole lupa ;D
thanks kak iza jd peneman
en. khairi sudi jemput kitorang tolong2 sume..
nxt year tatau Ramadhan d arau lagi atau tidak..huhu :P


19.8.11

MARI BERBUKA


hari ni first time aku bukak puasa berdua dgn pakwe aku
diulang,, berdua.wakkaa.
ni kalu die bce ni msti die kate aku ngade. haha
di ANAMUDA. bukan anatua ke hape ke
tak pernah sebelum sebelum ni
huhu..dan tak pernah jugak aku makan sebanyak ni..
makk tolong lah anakmu sedang membesar..haha
aku seronok giler..hahah *gila*
mmg la lapar kan,, sebab last makan nasik pun mase sahur kat rumah intan kelmarin..
wuwuw..so aku balas dendam la td,,mkn bnyk2 hahah..

menu mmg tak leh bla pny bnyk
sedap sampai nak byr pun sedap je kuar duit!
bln puasa ni bg la diskaun kan? muahaha

~daging merah
~kailan ikan josh (ikan msin) sje bg dramatik sket
~nasik 3 pinggan
~dadih 2
~siakap 30 rasa (3 je sbenaqnya)

ini dua org makan bebeh..
aku pun xsgke aku buleh habih..
orang tsyg dpn mata,, mmg bselera lah kan?
tq sugar!
for everything.seriousely, for everything. love u so much

p/s: MUET aku ben 4. bukan ben 5 na fydh! ketuk kang! ^_^
(sedang carik2 blog fydh)





18.8.11

aku penat dh.
tp aku still tak boleh brenti nangis.

kau lemah la aini. damn


12.8.11

RED DAYS



thanks for everything..

dear mak n ayah , for listening
sweetheart , for helping n also listening
ijat , for the drive
kak iza , for the medicine

sorry, i've troubled u guys today
tq so much..




11.8.11

PUASA KE 11


puasa ke 11

buka puasa ramai ramai di bilik mpp
tanpa perancangan
terus gather mcm tu jer

sugar
zaid
kak iza
halim & anis
jawa & tika


riuh
macam ni tak payah berbuka jauh2 di kuala perlis pun xpe
aku happy kita spend time sama2
gelak2, serius2, lawak2 n share macam2 benda
even sometimes there are some difficulties yg kita kna go trough
kita still perlu masa2 macam ni untuk duduk dan berbual
kejap je pun jadi la
nxt time kalau boleh, kita magrib sme2 ;)

Ramadhan. saya tak mahu ianya berakhir.



10.8.11


tak tahu nak cakap mcm mana

kecewa n sedih

walau kecik mana pun masalah tu ,,
kesan dia besar sebab kita terlampau sayang
mungkin sbb tu..


sedang proses penyembuhan
harap parut pun hilang..
sekadar mencatit.sekian








4.8.11

PUASA KE4



"tula,, bru puasa keempat dh bp puluh mc
dh saye bagi" sambil tulis2 mc.
tq puan.
dialog hangat di uk tadi.
unit kesihatan bukan united kingdom.
untuk makluman.

adui cirit birit sangat tak best
nak pegi bazaar ramadhan yg xde toilet
maka perlu ambik risiko.
pasti boleh!
ape2 jadi kang kak iza ade. haha

lepas ni takkan beli dah burger untuk sahur.
weee
kecuali yg betul2 trusted
pasni bli roti benggali dh la kan?
cirit ok lagi. gastrik lagi teruk.
jangan la ko datang kat aku puasa kali ni yep.


sekian.aku perlu ke toilet lagik.harap2 ni yang last haha
sumpah loqlaq
kendian g bazaar. mau bli mkn berbuka. hoyeah!

p/s: dah pukul 6.23 pm.
lagi sejam lebih ja.
slamat!

1.8.11

MENCERAP BULAN BERSAMA BINTANG BINTANG

salam Ramadhan semua!!
tadikan kitorang plan nak g mencerap bulan di kuala perlis
nak tau gak esok puasa atau x..
hehe alih alih bulan pun xnmpk.
jalan sesak sebab polis sane sini.
die ckp somebody nk datang so diorang kena kawal lalulintas di situ

dalam pada itu, maka sempatlah kitorang berposing sakan di tepi laut
jeng jeng jeng!



sugar, saya dan elmi!


sweet giler. huhu

lepas tu pegi rumah mak angkat fuad
jumpe daniaaa!!!! haha si baby comel3!
die jamu air teh n DEGHIYAN
ayooooo segera lari. haha takde la
tahan je la...

lepas makan,, kitorang balik!
dan esok nak bangun sahur la kan
segera aku kena tido
hehe
good night people..
n Marhaban Ya Ramadhan ;)