Thanks ! anda yang ke :

I CARE

26.8.12

OPEN HOUSE. amazing foods. HEHE

assalamualaikum

macam tahun tahun sebelumnya, kitorang akan adakan rumah terbuka untuk sedara jauh dekat dan jugak kawan kawan. letih tapi berbaloi dan happening.

dari pukul 8.30 pagi lauk pauk dan makanan dah disediakan. laksa, nasik tomato, tapai, dan all the time favorites, char kuey tiaw penang! haha. samapi kena beratur panjang la kan.


tak macam tahun lepas, my defiant brothers tak semua dapat datang sebab masing masing dah bertebaran cuti cuti malaysia. hehe maklumlah cuti raya. but i do invited them. 

tapi umam datang. malu malu konon nak ambil banyak banyak. haha last2 paling sikit pun 3 pinggan char kuey tiaw di hentamnye. terrrbaekk. thanks for coming umam. hilmi, caon, ijat, fuad, fifi, ijat abang, fadz, qawiem, tahun depan make sure korang ada yep. 

macam tu jugak triple v. mimi. hanis, intan, shak, lisa fathin n iza. hehe kawan kawan MRSM KP yang datang hiel, salwa n zaty. korang memang terbaek. hehe hiel kecik bawak frontier besau! 

tak lupa, geng tesco. yeuhuu kakak kakak yang susah payah mai lepas kerja. haha untung la ada lagi char kuey tiaw. hehe


orang jauh ni datang tiba tiba. hehe kali ni naik kereta. bukan moto lagi. family jauh pun sudi datang sampai penang. terharu sangat sangat! thanks mr.Q. love u damn much!


sempat lagi tu hah. merah menyala oh jantungku. haha


kak long, mak usu, aini


kawan kawan abang chik


staff P44 autoworks


insyaAllah tahun depan ada lagi. lai lai. mali mali. hehe. open house kali ni terbaik. semua adik beradik ada. jauh dan dekat. aku frust my bestfriend tak sampai lagi open house nih. intan aku harap hang balik cepat. buah hati kat sana takkan melepas punye lah. haha (tiba tiba kan).

"ni baru open house ramai orang macam ni. nanti kenduri tak tau la macam mane" - Mr.Q

maaf zahir batin :')



1 comments:

wawa abdullah said...

ramai nye yg datang..meriah.. :)

p/s: masih mood raya? Jom join contest review saya. Duet raya and voucher free menanti anda.. :)

http://www.miszwawa.com/2012/07/contest-review-review-jomhosting.html