Thanks ! anda yang ke :

I CARE

18.2.11

NOMENOMENIES


he just won't care


and i was just acting stupid

don't u think?

Jangan salah faham..
hanya bertanya ^_^

saya sangat suka kan kuah kacang!


wawa
dah lama duk aim nasik himpit kat Damai ni
makan dgn kuah kacang best!!
isnin ni nak p pekena sat jadi sapa2 pun dilarang mengacau masa2 emas itu..
hahaha..


kan best kalau ada intan sofia..
dia makan banyak..tengok dia makan pun dah boleh kenyang!
sebenaqnya aku suka tgk dia makan..haha berselera!

ok2..tu mukaddimah je..
ni main point dia..haha..


pemimpin wanita pertama korea.. Queen Seondeok

aku sebenarnya suka low profile..tak suka popular2 ni..
payah..tambah2 la bila kena involve dalam politik2 ni,, bnyk pulak amanah rakyat
lagi la aku macam malas..
sebab dah pernah rasa dunia2 kepimpinan cemerlang gemilang terbilang ni dulu2..
tapi maybe sekarang masa untuk involve balik..
tak dapat,, syukur Alhmadulillah..
kalau dapat,, nak kata apa kan?
kempen? haha relek2 sudaa..


maka terpaksala meluangkan masa bersama sama bakal2 pemimpin petang ni..
pengumuman the nomenomenies (bak kata zizan dlm SHOUT! AWARD) yang bererti chalon chalon, akan diadakan..


tq la kepada kawan2 yang menyokong dalam tawa dan duka..
habis minyak keta moto korang..hahaha
jgn risau, aku kenang budi..
bukan sengaja nk menyusahkan..
ni semua kerana KP tersayang..
kalau aku tak sempat balas, Allah balas jasa korang..
insyaAllah..

2 comments:

intan.sofia.bentan said...

GO AINI!!!!!!!!!!huwaaa
kn best klu aku ad.leh tgk hg kempen.hehe

btw, 3 bulan lgi, and then kita pi mkn byk2.huahaha

nurul aini said...

hahaha tq intan!! aku syggggg hg!!!