Thanks ! anda yang ke :

I CARE

11.2.13

FOREVER WILL BE. till jannah. IN SHAA ALLAH


assalamualaikum

aku ingat lagi waktu kita beratur ramai ramai sebelum masuk kelas. lari lari anak nak ke kantin nak berebut donat panas dan kuih jala masa rehat. 

orang amik seketul aku dan intan sofia amik paling kurang dua ketul. haha. pernah sekali amik sepuluh ketul dengan geng triple v semua bawak pegi dewan buat bekal dengar ceramah motivasi. oh samseng samseng. 

kita pelajar MRSM Kubang Pasu, first badge dan alhamdulillah kita dah buat yang terbaik untuk mencorakknnya. even tak sampai dua tahun sekolah sekali iaitu di form 4 dan form 5, banyak pahit manis yang kita go trough sama sama,

okeh. dan sekarang nampaknya musim kawin! yay! hehe empat orang sudah selamat menjadi isteri orang. tahniah dan semoga kekal ke anak cucu dan selamanya. untung kawin muda, boleh dapat anak ramaiiii. hehe.
   

Fatin Saad and her husband. the first marriage of our badge of MRSM Kupa



azri n farhana. 19 jan 2013. they are so cantek in yellow :)



Siti Nurliyana and Syafiq Fitri. todays nikah :) beauty


pasangan keempat aku tak jumpa pulak pic diorang. btw tahniahh. hehe seronok tengok kawan kawan kawin. soo beautiful
aku? hehe sumpah teringin tapi tu la, there are so much to do before kawin. hopefully everything goes well. amin!

p/s: lisa, iza, mimi, hanis, intan, athin, shak, aini. ikut sequence. haha




1 comments:

intan sofia said...

hahahahaahha aku kalau bapak aku bagi, lama dah kawen ni :3