Thanks ! anda yang ke :

I CARE

26.5.12

KEKASIHKU KONVO AKHIRNYA. hoyeah :D


assalamualaikum.. begitulah skemanya tajuk post kali ni..haha tahniah!!! Abdul Qaiyum dah tamat diploma dlm course Akaun nyer, secara rasminya pada 16 Mei lepas.. lepas ni bulan 10 giliran sayaaa pulak.. amin3!! degree ni belajo baik2 tau.. u can do it! yeah~ hehe masing masing selama tiga tahun bertungkus lumus belajar untuk capai diploma, sekaran ni la hasilnya..~ Alhamdulillah..



waaa~ nk cmni gakkkk huhuhuhu



DC Crew yang turut hadir meraikan konvo bersama.. ijat Qawiem umam Elmi tak de.. uhu kalu ada lagi best.. weh puat nape ko tidor bro? ignore tudung kepek sbb angin taufan kat academic height.



turut berkonvo, Ijat abang yang DC Crew jugak! congrats sume..hehe. Abdul Qaiyum bukan lah tertidor ye. dia cuma sleepwalking. tettt. lap u lah! 

tak boleh hold kesabaran nk tengok pic hasil tangan DK nh. yuhuhhh! penat si hri tu layan budak comei nih amik pic konvo. haha dalam payah payah nak posing tu, sekali dia mai mood nak bergambar, aku pun naik penat, but happy sebab at last, berbaloi baloi! ahaks~ congrats Abdul Qaiyum, i'm proud of you!

3 comments:

intan sofia said...

tudung hg lawaaaaaaaaaa.hg pon lawa :D

nurul aini said...

warghh aku rase cam wudoh gle kot time tu haha. xpenah pakai ijau wehh

masyitah.mohd.rosli said...

tahniah >__<