Thanks ! anda yang ke :

I CARE

1.4.12

DINNER MPP n MASEC :)

assalamualaikum..



kawan2 yang terbaekk~
aku akan rindu korang sangat2 :)


finally my diploma dah tamat n terus berharap agar semuanya berjalan lancar tidak kiralah secara berlari, merangkak, atau mengesot, asalkan tak sangkut. wohho! okieh ni dinner paling unforgetable. kenapa? coz it is ours. yup the whole thing were ours. hasli titik peluh sendiri beb. wacaya sama luuu~



artis sebentar huahua. ni bukan bajet awal propose sha lahh~~ ni peminat ni1 ni hahaha



fara n dayah, sahabat paling inn :)



adik2 n kawan2 yang setia :)

thanks sume untuk malam yang happening n memorable sangat..even tak berape kenyang sebab masing2 tak cukup makan steam boat je~ ahaks. thanks3! i will miss u all. glad to know everyone of you..



i hate saying goodbye. tak nak apart even sekejap. but then its okay.. ni pengorbanan untuk masa depan.. kita mesti kuat n never let each other alone.. for me, a promise is a promise.. see you soon :)

2 comments:

intan sofia said...

wahhhh!!da habissssssssssssss. tahniah bebeh!:) <3

nurul aini said...

amin3. thank intanN!!