Thanks ! anda yang ke :

I CARE

11.2.12

SCHOOL CAMP ATTACK YANG OHSEMESTTTT!! [anjuran MPP UiTM Perlis]

assalamualaikum n hello people. u want to noe ah y me lately dont posting posting meh? because i am a buzy woman. buzy wife to be haha (after some years la kan) yaw. my mpp stuff was quite fun last week. no, not exacly quite fun lah. it was horibbleeeeyyyyy n terrriibbbleeelyyy fun! School CAMP Attack in SK Changkat Jawi adalah terlebih loaded excitement.

even aku arrived second day sebab aku ada test pagi sabtu tu, rasa cam rugi sgt da sbb x sempat ikut kem tu pada hari first. ihik urusetia yang overloaded excited. HAHA. these pics were taken by someone else. thanks dude :)



hehe budak2 nihhh sume spoting2 :)






check point ke empat. checkpoint aini n qaiyum. checkpoint karangan. tiga perkataan satu title. bunga raya, zimbabwe, nasik lemak. karangan kena wat tajuk RUMAH KATA PERGI, KUBUR KATA MARI. haha. buat karangan berkaitan perkataan2 tersebut guna tajuk ni. crazy huh?




ni paling unforgettable. menari lagu moo moo. bajet macam lagu i'm sexy and i know it. jahat kan kitorang denda budak2. cian korang. tp xpe. have fun rite ;)



muka2 kena denda. moo mooooo :D comel gilaaaaaa..




galah panjang tournament. kak aini duk tunggu fifi ajar step mengelak nih. haha. jadi pengadil. urusetia menang bg lelaki ni perempuan group halimahhhh!!! tahniah2!!



ini "randy pangalila" main galah panjang <3 <3 *pengsan




vip malam kebudayaan. budak2 ni mmg ohsem giler. menagis kuar ayaq mata dgn joke diorang :)



mak abu n pak abu. someting yang aku noticed is, mak abu asik pusing2 stereng tu kiri kanan. haha lalu jalan mane yang liku2 sgt2 tu? haha



ni group minatang minatang. miiiiyaww miyyauuuu


n ni acara kemuncak. tadaaaaa:



"randy pangalila" wat abseling *pengsan huahauuuuuaaaa



weiweettttttttttttttttttt



hang ingt hang comey ka zaid? hahaha chittttt



ini kung fu rahsia. kung fu buluh namanya. shh diam3! holiau holiauuuuuu!





ohsem enough la kan. aini? haha. arghh aku bangga dengan diriku inih :D



fuad kne pakse wat abseling. kire kalu die dapat buat ni, mmg instructor kitorang superb r. hehe n proven la instructor kitorang mmg superb tahap petala tujuh.




us. adik2 sekolah rendah, menengah n UiTM pun ada. MASEC yang ohsem pun turut serta :)

eksyeli bnyk yang aku missed out. huh rugi2. i wish i could join the night walk n watch these kids melatah, menangis n so on. nak tengok diorang tekejut, hafees buat bunyi babi tdo, haha. n tak lupa jugak beside those sweet memories, ada jgak some scary things happened trough the programmes. HOOOHHOOOOITTT. yang penting segembira mana pun, kena jage2 :)



btw, mana lagi nak cari MPP gila2 mcm kitorang? HAHA. thanks kawan kawan MPP, MASEC, UiTM, SMK's n SK's brothers n sisters ;D

2 comments:

intan sofia said...

huwaaaa.aku tringat asrama.hehehe

nurul aini said...

hahaha ayoyhhh meh p weh!!