Thanks ! anda yang ke :

I CARE

3.7.11

MISI TRANSFORMERS 3


machine gun ada tali..hehe ;)

post lagi! haha mmg suka post blog kebelakangan ni..
sebab banyak benda exciting!

meredah highway dan buru Transformers 3 !
hadui nak dapat seat pun payah.. tapi untung ada seat ;)

sume orang duduk depan sekali..
maka balik aku dah sakit tengkuk.haha

transformers punya pasal, redah je..
hehe
dan yang paling best,, cik INTAN SOFIA datang!!
yeyyyy hahah suke3! lama gile tak jumpaaaaa...

sayang intan..thanks sebab sudi datang jumpa hamba..hehe



best buddy..nanti kita jumpa lagi!!



jeles x? hahaha



sugarheart ,, thanks sangat2 bawa ma, jaga n have fun sama2. syg papa :)



fuad beli baju kat awek die..haha ukur kat bdn sndiri mmg la..adoyai!



elmi umam ijat :)



mcD nih..arau ada?? haha



yeay tembam! hahaha intan sengaiiii





antara yang tak dapat lupa:

fuad langgar kon..haha~
intan silap meja masa di mcD haha~
pak cik bowling yang terer tapi muka tak leh blaa..
redah hujan. hoyeah!

thanks utk pengalaman yang sangat best ni!
bila lagi boleh spent masa berkualiti dengan korang mcm ni kan?
lepas ni event dan test yang sangat banyak..
oleh itu mari la kita mula study..
aduh skema..haha
chaiyok sume orang!!
intan jangan balik sana cepat sangat! tunggu aku balik dlu tau!

tq papa,, intan,, elmi,, ijat,, fuad,, qawim,, n umam! ^_^



4 comments:

~ AwLiYa AFrUz ~ said...

papa???uwekkk!!!uwekkk!!!!

nurul aini said...

hahha..jeles la tuuuu.kak lia ada? ada??hahah

intan.sofia.bentan said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nurul aini said...

hahahahah!!