Thanks ! anda yang ke :

I CARE

15.2.12

DINNER FAKULTI CIVIL ENGINEERING

assalamualaikum.
hehe gambar di bawah adalah bajet yuna. haha gitar pinjam. but cool eh (ah perasan lu! hehe)



actually aku dah lama tak p dinner yang bertema tema macam ni. justeru last night kitorang siap sakan la sebab ni first and last dinner kitorang sama2. tema Arabic tapi aku rase aku x Arabic pun! haha. mekap2 jgk tp strictly i don't want fake eyelashes. haha xthu nape. maybe tak biase..hehe kebelakangan ni banyak bende yang exciting kan? sukeee :D



kawan kawan :)




aini n cik ehh sall lahh. hehe




together with paah dan sal :)




friends and classmates :)




the dress. yay. save bajet :)




ehehee :)




the exhousemates :)




best dinner ever..i love u all. rase gembira pun ade. sedih pun ade sebab lepas ni maybe dah tak jumpe sbb sume nak pegi tempat lain2 kan..huhu..pahit manis belajar kat sini konfirm aku akan ingat sampai bila2..civil tak senang. bagi aku ia payah, tapi kehadiran kalian buat ianya terasa lebih ringan :) thanks. friends forever!

2 comments:

intan sofia said...

que eh beli dress tu.ehehehhe

nurul aini said...

tak la..bli sndri..huhu