Thanks ! anda yang ke :

I CARE

6.1.12

DONAT

assalamualaikum. makan banyak. tak tahu kenapa. ape jadi tah kat azam tahun baru nak hilangkan lemak kat dagu? wawawa. mintak mintak tak naik lemak itu. dulu aku gemok. dah macam kuih pau. tapi kuih pau putih. maybe aku ni papa roti kot. gemok itam. HAHA. gila nice dulu. sekarang maybe donat kot. tah. tnye abdul qaiyum. die pandai wat comparism. kadang kadang aku pun xterfikir. benda yang dia cakap tu amazing. macam mana boleh kurus? gile pe 3 bulan berturut turut every day lari keliling dua court badminton 20 round tak henti. maunye tak kurus. dan sekrang tadaaaaa! pipi je naik. nasib baik la tak boleh makan. buat bantal bole kot. plek gak. rajin aku lari lari dulu kan. huahua. sekarang nek moto jahh. aku naik risau tengok kerusi kat LT. tak stabil sebab terlalu bnyk beban atas nye. kesian kau kerusi. nasib baik kau ta bole jerit. huhu.

aku suruh intan sofia membalikkan diri ke malaysia. tapi tiket mahal. pegi balik 9k kot. bole makan setahun. kesian intan. aku nak tunggu intan balik baru aku nak kawen. huhu.

aku suruh tunang aku datang arau. at least dekat ngan aku. tapi aku faham, kitorang tak bole nak jumpe wat mase ni. dating kat skype je bole. syukur la tu kan. hehe


2 comments:

intan sofia said...

2 tahun stengah lagi.fuhfuhfuh

nurul aini said...

hahaha chaiyok!!!!